Selecteer een pagina
De Cullinan is de overtreffende trap van Rolls-Royce. De eerste SUV van Rolls-Royce staat in de showroom bij CITO MOTORS in Eindhoven. Voorafgaand aan de officiële onthulling op 7 december is de prijsstelling bekendgemaakt. De luxe SUV kost 415.225 euro inclusief belastingen. Voor de Rolls-Royce Cullinan is een groot aantal op maat gemaakte opties ontwikkeld die passen bij de diversiteit van de levensstijlen van de clientèle. Aanvullend op het Touchscreen Theatre, de Whisky Decanter, de Recreational Module en de Viewing Suite staat het aanstaande eigenaren vrij om de specificaties tot in detail te personaliseren.

 

Het interieur van de Cullinan combineert authentieke Rolls-Royce-luxe met minimalistische, symmetrische lijnen. Vrijwel alle lederen delen in het interieur zijn verwarmd, zoals de armsteunen in de voor- en achterportieren, de middenconsole, de lagere delen van de C-stijlen en de middenarmsteun achter. Het achtercompartiment is naar wens uitgevoerd met Lounge Seats of Individual Seats. Een glazen wand tussen het passagierscompartiment en de bagageruimte draagt bij aan de rust in de cabine.

In Nederland is de Rolls-Royce Cullinan leverbaar via CITO MOTORS in Eindhoven, importeur en dealer van Rolls-Royce in Nederland. De Cullinan is per direct te bestellen. De eerste afleveringen vinden plaats in 2019.