Selecteer een pagina

Voor met name de zakelijke rijder introduceert Volkswagen twee nieuwe uitvoeringen. Volkswagen introduceert voor de T-Roc twee nieuwe Business-uitvoeringen. Deze T-Roc Style Business en T-Roc Sport Business R zijn per direct leverbaar, en zijn er vanaf 30.205 euro. Als Style Business is de Volkswagen T-Roc leverbaar met diverse motorvarianten: 1.0 TSI (85 kW/115 pk), 1.5 TSI (110 kW/150 pk), 1.6 TDI (85 kW/115 pk) en 2.0 TDI (110 kW/150 pk). De krachtigste diesel is altijd voorzien van een zeventraps DSG-automaat met dubbele koppeling (optioneel ook op de 1.5 TSI). 

Zowel de T-Roc Style Business als de T-Roc Sport Business R is voorzien van een elektrisch bedienbare achterklep en een Executive-pakket met het Discover Media-infotainmentsysteem. Dit systeem is via gesproken commando’s te bedienen en is uitgerust met verkeerstekenherkenning, DAB+ digitale radio-ontvangst en de geïntegreerde Mijn Volkswagen App-module. De T-Roc Sport Business R onderscheidt zich verder met het R-Line exterieurpakket, 18 inch lichtmetalen velgen in Sebring-design en een sportonderstel. Daarnaast krijgt hij standaard alle features van het Sport+ pakket: rode remzadels, rode sfeerverlichting, rode stiksels voor de bekleding en het stuur, getinte achterruit en zijruiten achter, een zwarte dakhemel, voetpedalen in aluminium en rijprofielinstelling (Driving Profiles).

Volkswagen T-Roc

Daarbij krijgen de uitvoeringen uiteraard ook de standaard voorzieningen van de T-Roc. Zo heeft de T-Roc Style Business onder meer Adaptive Cruise Control, parkeersensoren voor en achter, airconditioning, een met leer bekleed multifunctioneel stuurwiel, USB-aansluiting en Bluetooth-telefoonvoorbereiding. De T-Roc Sport Business R voegt naast LED-koplampen ook een digitaal instrumentenpaneel, automatische airconditioning, vermoeidheidsherkenning en sfeerverlichting in het interieur toe.

Is de Volkswagen T-Roc uw wensauto? De T-Roc Sport Business R is te bestellen als 1.5 TSI (110 kW/150 pk) met handbak of DSG en als 2.0 TSI (140 kW/190 pk) met DSG en 4Motion-vierwielaandrijving. Vanaf € 30.205 is er een Volkswagen T-Roc Style Business. De T-Roc Sport Business R begint bij € 34.705.

Meer autonieuws op www.autozine.nl

Kijk voor meer autonieuws op de website van Autozine. Autozine is het auto-magazine op Internet. Autozine is in 1999 gestart in Nederland en is uitgeroeid tot een pan-Europese uitgever met websites in negen landen.