Selecteer een pagina

Met de Arteon Elegance Business- en Business R-modellen biedt Volkswagen een extra compleet en sportief uitgeruste Arteon voor een speciale prijs. Dat geldt zeker in combinatie met de soepele DSG-automaat met dubbele koppeling, die momenteel zonder meerprijs bij de Arteon is inbegrepen. 

Dankzij zijn dubbele koppeling schakelt de DSG-transmissie vrijwel zonder onderbreking. Zo zorgt hij in de Arteon niet alleen voor meer comfort, maar ook voor een betere rijdynamiek en efficiency. Alle uitvoeringen van Volkswagens vierdeurs coupé zijn tijdelijk zonder meerprijs leverbaar met DSG. Prijzen van de Arteon inclusief gratis DSG beginnen bij € 41.515.

Volkswagen Arteon

De Arteon Elegance Business is standaard voorzien van onder meer het Discover Media-infotainmentsysteem, een achterklep met sensorgestuurde opening, het digitale instrumentenpaneel Active Info Display, spraakbediening, verkeersbordenherkenning en 18 inch Shikai-velgen. Prijzen van de Arteon Elegance Business met DSG beginnen bij € 44.925.

Voor een sportievere uitstraling is de Volkswagen Arteon Business R aangekleed met een R-Line exterieur- en interieurpakket, inclusief met leer en Alcantara beklede stoelen. De Arteon Business R is er inclusief standaard DSG vanaf € 46.150.

Meer autonieuws op www.autozine.nl

Kijk voor meer autonieuws op de website van Autozine. Autozine is het auto-magazine op Internet. Autozine is in 1999 gestart in Nederland en is uitgeroeid tot een pan-Europese uitgever met websites in negen landen.