Selecteer een pagina

Voor de Nissan liefhebber is er nieuws. De Qashqai N-Motion is een nieuwe speciale uitvoering van Nissans succesvolle Crossover. Nissan heeft zowel het interieur als het exterieur van de QASHQAI N-Motion voorzien van unieke designelementen die de positie van de Qashqai als ultieme Crossover moeten versterken. De Qashqai N-Motion is per direct te bestellen. 

De Nissan QASHQAI N-Motion is gebaseerd op de uitvoering N-Connecta. Behalve van de standaarduitrusting is de N-Motion-uitvoering ook voorzien van zilverkleurige bumperbescherming voor en achter, bijpassende zilverkleurige spiegelkappen, dakrails en een panoramisch dak. Adaptieve led-verlichting en lichtmetalen 19-inchwielen maken de uitstraling compleet.

Nissan Qashqai

De stoelen zijn voorzien van exclusieve oranje inzetstukken op de zijwangen en dito stiksels over de gehele stoel. De opvallende stiksels komen terug in de kniekussens aan weerszijden van de middenconsole, bij de versnellingshendel, en in de binnenbekleding van de voorportieren en langs de bovenzijde van de bergruimte tussen de voorstoelen. De vier vloermatten, eveneens met oranje stiksel, maken het geheel af. Voor extra bescherming van de bagageruimte is de Nissan Qashqai N-Motion uitgerust met een mat die de gehele laadvloer bedekt.

Standaard is de QASHQAI N-Motion voorzien van het nieuwe NissanConnect, het infotainmentsysteem van Nissan. De Nissan Intelligent Mobility-technologie zorgt voor een verbinding tussen de bestuurder en zijn auto. Functies zoals stemherkenning, Find My Car, Over The Air map- en software-updates zijn standaard, net als een snelle zoekfunctie en Apple CarPlay en Android Auto.

De meerprijs ten opzichte van een N-Connecta uitvoering bedraagt 1750 euro, terwijl het N-Motion pakket een waarde vertegenwoordigd van 3.200 euro. De Nissan Qashqai N-Motion-uitvoering is leverbaar in combinatie met de 1.3 benzinemotor.

Meer autonieuws op www.autozine.nl

Kijk voor meer autonieuws op de website van Autozine. Autozine is het auto-magazine op Internet. Autozine is in 1999 gestart in Nederland en is uitgeroeid tot een pan-Europese uitgever met websites in negen landen.