Selecteer een pagina

De Skoda Octavia en Octavia Combi zijn tijdelijk leverbaar in de nieuwe SPORT BUSINESS-uitvoering. Deze sportief-elegante uitvoering bevat onder meer carrosseriedetails in zwart, sportstoelen, een sportstuur en donkere hemelbekleding. De Octavia SPORT BUSINESS-modellen zijn leverbaar in combinatie met de meeste motoren en hint met zijn sportieve uiterlijk naar de RS-modellen. 

De nieuwe SPORT BUSINESS-uitrusting accentueert het dynamische en elegante karakter van de Octavia en Octavia Combi met gerichte details. Zo heeft de voorspoiler een sportief gestyled accent dat in zwart is afgewerkt , net als het frame van de karakteristieke Skoda-grille. Die laatste is onderdeel van het Black pakket, net als de zwarte kappen van de buitenspiegels en het extra donkere Sunset privacyglass.

Een zwarte diffuser aan de achterzijde maakt eveneens deel uit van de uitrusting, het kofferdeksel van de Skoda Octavia heeft een zwarte achterspoiler. Naast de 17 inch lichtmetalen ‘Trius’ velgen in zwart metallic levert Skoda tegen meerprijs nog twee velgopties: de 18 inch ‘Vega’ velgen in hoogglans zwart met geborsteld zilver en de matzwarte 18 inch ‘Turini’ velgen.

In het interieur van de Octavia SPORT BUSINESS zet Skoda de toon van de buitenzijde voort met sportstoelen, zwarte hemelbekleding en een multifunctioneel sportstuur.

De Skoda Octavia SPORT BUSINESS-modellen zijn inmiddels te bestellen. Prijzen beginnen bij € 27.090.

Meer autonieuws op www.autozine.nl