Selecteer een pagina

De Jaguar E-PACE is nu ook leverbaar in de uitvoering Chequered Flag. Deze versie combineert unieke designdetails met een rijkere standaarduitrusting. De Chequered Flag-uitvoering van de Jaguar E-PACE is onder meer te herkennen aan de Chequered Flag-badges op de flanken en de 19-inch lichtmetalen wielen in Satin Dark Grey. Er is keuze uit drie carrosseriekleuren: Corris Grey, Yulong White en Photon Red die exclusief beschikbaar is voor de Chequered Flag-uitvoering. Bij het instappen vallen de Chequered Flag-instaplijsten op en zorgt de interieurbekleding ‘Ebony Grained Leather’ met rood stikwerk voor een nadrukkelijke premium-uitstraling.

De nieuwe uitvoering van de Jaguar E-PACE is standaard uitgerust met onder meer tienvoudig verstelbare en verwarmbare voorstoelen, een panoramische glazen dak en 12,3-inch TFT Interactive Driver Display. Verder is het stuurwiel voorzien van R-Dynamic-logo’s en zwarte aluminium schakelpeddels. De hemelbekleding is uitgevoerd in Ebony Morzine.

Jaguar E-Pace

Uiterlijke kenmerken van de Chequered Flag-uitvoering zijn de R-Dynamic-bumpers in carrosseriekleur, de dubbele uitlaatpijpen, de LED-koplampen met ‘J-Blade’-dagrijverlichting en het Black Exterior Pack. Een elektrisch bedienbare achterklep en keyless entry bieden extra gebruiksgemak. Connectiviteit is verbeterd met de aanwezigheid van Apple CarPlay. Door het mobiele apparaat te spiegelen aan het centrale 10-inch Touch Pro-scherm, kunnen berijders hun favoriete apps onderweg veilig gebruiken.

Jaguar levert de E-PACE Chequered Flag met keuze uit vier aandrijflijnen. Er zijn twee dieselvarianten met vermogens van 110 en 132 kW (150 en 180 pk), vierwielaandrijving en automatische transmissie. De twee benzinevarianten leveren vermogens van 147 en 183 kW (200 en 249 pk) en zijn eveneens voorzien vierwielaandrijving en een automaat.

Het rijgedrag van de Jaguar E-PACE wordt naar een hoger niveau getild met het optionele Adaptive Dynamics. Hiermee worden de bewegingen van de auto continu gemonitord. Elke tien milliseconden wordt de vereiste demping van de schokdempers aangestuurd om de gewenste balans te bieden tussen comfort, raffinement en weggedrag.

De Jaguar E-PACE is leverbaar vanaf € 54.895,- en de nieuwe Jaguar E-PACE Chequered Flag is per direct te bestellen voor prijzen vanaf € 78.495,-.

Meer autonieuws op www.autozine.nl

Kijk voor meer autonieuws op de website van Autozine. Autozine is het auto-magazine op Internet. Autozine is in 1999 gestart in Nederland en is uitgeroeid tot een pan-Europese uitgever met websites in negen landen.