085 - 06 06 390 hallo@wensauto.nl

Honda werkt verder aan zijn ‘Electric Vision’ voor Europa door de naam van zijn eerste volledig elektrische urban voertuig aan te kondigen: de ‘Honda e’. 

Honda’s Electric Vision werd tijdens de Autosalon van Genève 2019 hernieuwd en bekrachtigd, en stelt dat 100% van Honda’s Europese autoverkopen in 2025 uit elektrische aandrijflijnen moet bestaan. De Honda e werd in Genève nog als prototype gepresenteerd en is Honda’s eerste model dat gebaseerd is op een toegewijd EV-platform. De compacte elektrische auto belooft de voor Honda kenmerkende rijdynamiek, mede dankzij de achterwielaandrijving en geavanceerde elektrische aandrijflijn.

Honda

Honda heeft al meer dan 22.000 blijken van belangstelling ontvangen voor de Honda e in Europa, en klanten kunnen hun nationale Honda-website bezoeken voor meer informatie.

Meer autonieuws op www.autozine.nl

Kijk voor meer autonieuws op de website van Autozine. Autozine is het auto-magazine op Internet. Autozine is in 1999 gestart in Nederland en is uitgeroeid tot een pan-Europese uitgever met websites in negen landen.