085 - 06 06 411 hallo@wensauto.nl

De Volkswagen T-Cross is binnenkort verkrijgbaar met eem 1.5 TSI 110kW / 150pk sterke benzinemotor. Deze extra krachtige motor wordt geleverd op de meest luxe uitvoering, de ‘Style’ en komt standaard met een snel schakelende DSG-automaat.

Volkswagen voegt een aandrijflijn toe aan het gamma. Met de 110kW / 150pk sterke 1.5 TSI benzinemotor, standaard gekoppeld aan de 7-traps DSG-transmissie met dubbele koppeling, accelereert de T-Cross in 8,5 seconden van 0-100 km/u en haalt hij een topsnelheid van 200 km/u. Met deze motor levert de compacte SUV van Volkswagen een maximumkoppel van 250 Nm tussen 1.500 en 3.500 tpm waarmee hij een aanhanger of caravan van maximaal 1.200 kg mag trekken. De aandrijflijn heeft een theoretisch gemiddeld verbruik van 5.2 liter per 100 km (1 liter op 19,2 km).

De T-Cross 1.5 TSI DSG wordt standaard geleverd als Style. Het topmodel van de line-up heeft de uitrusting van de T-Cross Life en daarboven onder meer 17-inch ‘Chesterfield’ lichtmetalen velgen, LED-koplampen, Sport-Comfortstoelen, sfeerverlichting in het interieur, automatische airconditioning (Air Care Climatronic), vermoeidheidsherkenning, Park Distance Control voor en achter en zilverkleurige dakrails.

De prijzen en definitieve specificaties van de T-Cross 1.5 TSI DSG Style worden binnenkort bekend gemaakt.

Meer autonieuws op www.autozine.nl