Selecteer een pagina

Volvo introduceert de V60 B3 Momentum Advantage. Dit is een nieuwe, tijdelijk leverbare en extra complete uitvoering. De prijzen beginnen bij 39.995 euro. De V60 B3 Momentum Advantage is per direct leverbaar. Met de gelimiteerde V60 B3 Momentum Advantage richt Volvo zijn pijlen op de zakelijke rijder die voor een lage fiscale bijtelling kiest maar niet elektrisch wil rijden. De fiscale waarde van deze estate bedraagt 38.873 euro. Hierdoor bedraagt de netto fiscale bijtelling 267 euro per maand (bij 37,35% inkomstenbelasting).

De Volvo V60 B3 Mild hybrid is standaard uitgerust met een 8 traps automaat. Deze aandrijflijn is voorzien van een benzinemotor met 120 kW (163 pk) die tijdens het accelereren ondersteund wordt door een elektromotor met 10 kW (14 pk) vermogen en 40 Nm extra trekkracht. Als de bestuurder remt, laadt de accu van 48 volt zichzelf op.

Tot de standaarduitrusting behoren onder meer een 9-inch touchscreen, een 12,3-inch digitaal instrumentarium, smartphone-integratie (Apple CarPlay/Android Auto), DAB+, High Performance audio, 2-zone airconditioning, Volvo on Call, Park Assist achter en Sensus-navigatie met Lifetime MapCare (gratis ‘over the air’ EU-kaartupdates). Aan de buitenkant is de stationcar te herkennen aan zijn LED-koplampen, zwarte raamomlijsting en roofrails, dubbele uitlaten en 17-inch lichtmetalen velgen (Black/Diamond Cut). De veiligheidsuitrusting is omvangrijk met onder meer City Safety.

De Volvo V60 B3 Momentum Advantage is per direct leverbaar met de keuze uit negen carrosseriekleuren en twee interieurbekledingen.

Meer autonieuws op www.autozine.nl