Selecteer een pagina

Seat presenteert de Ibiza en Arona met Business Intense-pakketten. Dit betreft de Ibiza en Arona met onder meer het Media System Navi, Full Link-technologie en parkeersensoren voor en achter. Daarmee is de Ibiza Style Business Intense er nu al vanaf 19.900 euro en via SEAT Private Lease vanaf 325 euro per maand. De Arona Style Business Intense is er tijdelijk vanaf 24.300 euro of vanaf 379 euro per maand.

Elke Ibiza Style Business Intense heeft naast volautomatische airconditioning, cruise control en SEAT Connect ook het Media System Navi met 8 inch kleuren-touchscreen en Full Link- smartphone-integratie, parkeersensoren voor en achter, een achteruitrijcamera en donker getinte ramen achter. Doordat het pakket extra’s niet in rekening wordt gebracht, is de Ibiza Style Business Intense er tijdelijk vanaf € 19.900. Het totale klantvoordeel loopt hierbij op tot € 2.000. Via SEAT Private Lease is de Ibiza Style Business Intense te rijden voor een vast bedrag vanaf € 325 per maand.

Ook voor de Arona Style levert SEAT het Business Intense-pakket tijdelijk helemaal gratis. Bovenop alle extra’s van de Ibiza Business Intense zijn ook Park Assist (automatische parkeerhulp), een licht- en regensensor, Keyless entry/go, adaptieve cruise control, draadloze telefoonlader, inklapbare en verwarmde buitenspiegels en een automatisch dimmende binnenspiegel all-inclusive, dus zonder bij te betalen. De Arona Style Business Intense is er vanaf € 24.300 (klantvoordeel: € 3.075). Rijden voor een vast maandbedrag kan via SEAT Private Lease vanaf € 379.

Kopers kunnen bovenop de All Inclusive Deal kiezen voor een Upgrade met daarin Full LED-koplampen en Virtual Cockpit. Waarbij het voordeel oploopt tot €4.000.

Meer autonieuws op www.autozine.nl