Selecteer een pagina

 De vernieuwde Citroen C3 Aircross is per direct te bestellen. De Citroën C3 Aircross verruilt zijn speelse uitstraling voor een assertiever, volwassener en chiquer karakter. Het model heeft een nieuw ontworpen front met de nieuwe signatuur van Citroën. De C3 Aircross biedt een standaarduitrusting met onder andere LED-koplampen en is per direct te bestellen voor prijzen vanaf 23.090 euro. De SUV is vanaf juli 2021 te bezichtigen in de showroom.

De nieuwe C3 Aircross biedt een keuze aan personalisatiemogelijkheden, met tot zeventig combinaties voor het exterieur. Daarbij is er keuze uit zeven carrosseriekleuren (waarvan drie nieuw), vier Pack Colors (waarvan twee nieuw) met nieuwe decoraties op de C-stijl en twee contrastkleuren voor het dak. Er zijn ook nieuw ontworpen 16- en 17-inch lichtmetalen wielen beschikbaar. Voor het interieur zijn vier thema’s (Ambiances) leverbaar, waarvan drie nieuw.

De vernieuwde C3 Aircross is uitgerust met technologie voor meer rust en veiligheid achter het stuur. Zo zijn er twaalf rijassistentiesystemen beschikbaar, waaronder de optionele head-up display en Grip Control met Hill Assist Descent. Er is ook keuze uit vijf connectiviteitssystemen , waaronder Citroën Connect Nav met een nieuwe, grotere 9-inch touchscreen en de mogelijkheid om een telefoon draadloos op te laden.

Citroën levert de vernieuwde C3 Aircross met keuze uit vijf uitvoeringen:

  • Live: standaard uitgerust met onder meer Hill Start Assist, cruise control, snelheidsbegrenzer, in delen neerklapbare achterbank, Safety Pack (inclusief verkeersbordherkenning), LED-koplampen en LED-dagrijverlichting.
  • Feel: biedt een uitstraling met 16-inch ‘3D’-wieldoppen en meer comfort dankzij Citroën Connect Radio, airconditioning en Citroën Connected Services met SOS Pack en assistentie.
  • C-Series: biedt een exclusievere uitstraling dankzij 16-inch lichtmetalen wielen, dakkleur in Perla Nera Black (optioneel), climate control, modelspecifieke C-Series badges en verschillende Regal Red accenten voor het in- en exterieur.
  • Shine: de topversie in het aanbod met onder meer 16-inch lichtmetalen wielen, verchroomde decoratie op de C-stijl, middenconsole met afsluitbaar opbergvak en verchroomde details, verstelbare middenarmsteun en een reeks technologie met onder andere Active Safety Brake en Citroën Connect Nav met 9-inch touchscreen.

Voor zakelijk rijders biedt Citroën ook de C3 Aircross Business. Deze is gebaseerd op de uitvoering Feel, maar dan inclusief middenarmsteun en Citroën Connect Nav met 9-inch touchscreen.

De C3 Aircross is leverbaar met een reeks PureTech benzine- en BlueHDi dieselmotoren die voldoen aan de Euro 6d-emissienorm:

  • Benzine: PureTech 110 S&S, vanaf € 23.090,-, leverbaar voor alle uitvoeringen.
  • Benzine: PureTech 130 S&S EAT6, vanaf € 28.700,-, leverbaar vanaf uitvoering Business.
  • Diesel: BlueHDi 110 S&S, vanaf € 29.630,-, leverbaar vanaf uitvoering Business.
  • Diesel: BlueHDi 120 S&S EAT6, vanaf € 32.830,-, leverbaar vanaf uitvoering Business.

Meer autonieuws op www.autozine.nl