Selecteer een pagina

Dacia maakt de prijzen van de Spring bekend. De Spring is een stadsauto met SUV-uitstraling en volledig elektrische aandrijving. De theoretische actieradius bedraagt 230 km (WLTP) tot zelfs 305 km (WLTP in de stad). Dacia Spring is leverbaar vanaf 17.890 euro of vanaf 159 euro financiering per maand. Als pre-order is de Spring te bestellen vanaf 1 april 2021 en eerste leveringen vinden plaats in de herfst.

De Dacia Spring is leverbaar in drie varianten, die aansluiten op het specifieke gebruik van de doelgroep:

  • Dacia Spring consumentenversie, de volledig elektrische auto die elektrische mobiliteit voor iedereen toegankelijk maakt. Bestellen kan vanaf 1 april 2021 en de eerste leveringen starten in de herfst.
  • Dacia Spring Business, de oplossing voor professionals en deelautodiensten, met een gunstige prijs. Te bestellen vanaf de tweede helft van 2021.
  • Dacia Spring Cargo, de lichte bedrijfswagenversie van de nieuwe Spring, zonder achterbank en met een laadruimte van 1.100 liter en een laadvermogen van 325 kg. Bedoeld als alternatief voor een elektrische bedrijfswagen voor bijvoorbeeld bezorgdiensten. Leverbaar vanaf begin 2022 (de mogelijkheden voor de Nederlandse markt worden nog onderzocht).

De nieuwe Dacia Spring is leverbaar vanaf € 17.890,- of vanaf € 159,- per maand. De consumentenprijs is inclusief de batterij. De Dacia Spring voldoet aan alle voorwaarden voor de overheidssubsidie op de aanschaf van 100% elektrische auto’s.

Prijzen nieuwe Dacia Spring (consumentenversie):

  • Comfort € 17.890,-
  • Comfort Plus € 18.890,-

De nieuwe Dacia Spring is als pre-order te bestellen vanaf 1 april 2021 via de Dacia website. De eerste auto’s worden in de herfst geleverd. Bestellen bij de dealer is mogelijk vanaf medio juni 2021.

Meer autonieuws op www.autozine.nl