Selecteer een pagina

De e-up! is terug van weggeweest. Deze meest compacte elektrische Volkswagen is helemaal in zijn element in de stad, maar met een theoretische actieradius van meer dan 250 kilometer komt hij ook veel verder. De e-up! is er vanaf 25.850 euro.

De e-up! heeft een accupakket en een theoretische actieradius van 250 kilometer. Bij een wallbox thuis duurt een laadsessie van 0-100% circa 5,5 uur. De gebruikskosten van de e-up! zijn veel gunstiger dan van een vergelijkbaar model met verbrandingsmotor. Dat zit hem deels in de stroomprijs, die zeer gunstig is vergeleken met brandstof, maar ook in het feit dat de e-up! weinig onderhoud vergt.

De e-up! is er vanaf € 25.850. Standaard aanwezig zijn Climatronic airco, Cruise control, een achteruitrijcamera en Lane Assist. Voor liefhebbers van extra luxe en stijl is er de e-up! Style, met onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium instaplijsten, donker getinte achterruiten en spiegelkappen plus het dak uitgevoerd in ‘Deep Black’ pareleffect zwart. De e-up! Style is er vanaf € 27.200.

Net als de elektrische ID.3- en ID.4-modellen staat ook de e-up! voor zorgeloos elektrisch rijplezier. Zo zijn onderhoud en APK gedurende vijf jaar inbegrepen.Bovendien krijgt men 4 jaar fabrieksgarantie en 8 jaar garantie op het accupakket (met een maximum van 160.000 km).

Meer autonieuws op www.autozine.nl