085 - 06 06 411 hallo@wensauto.nl

Autoadvies voor ondernemers

Wensauto heeft een achtergrond in autolease en heeft in het verleden al honderden auto’s ingekocht voor een grote bekende onderneming en daarmee de autokosten met meer dan 30% verlaagd. Ook andere grotere bedrijven weten de weg naar Wensauto te vinden. Het gaat hierbij om het kopen van auto’s, autolease of een combinatie hiervan.

Om tot een goed advies te komen stellen we bijna altijd een bedrijfsscan op. Om een dergelijke scan te kunnen doen kijken we naar de branche, het type onderneming en het logistieke proces. Op basis daarvan komen we met een aantal scenario’s om de kosten te verlagen of meer auto voor het zelfde geld te krijgen.

De uitzendbranche

De omvang van alle vormen van flexwerk is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Hieronder vallen naast uitzendkrachten en medewerkers met een tijdelijke contract ook ZZP-ers. De concurrentie in de uitzendbranche neemt toe. Door specialisatie, waaronder specifieke doelgroepen, verbreding van het takenpakket en kostenbesparing door digitalisering, kan men zich blijven onderscheiden.

De uitzendbranche is een branche die zich onderscheidt door haar enorme flexibiliteit en haar behoefte om heel snel te kunnen schakelen. Dat betekent dat ook ten aanzien van haar mobiliteitsbehoeften je moet kunnen rekenen op een maat gesneden oplossing.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt ook steeds belangrijker voor Nederlandse ondernemingen en zo ook voor de uitzendbranche. Wie bieden concepten aan waarbij je ook gedeeltelijk voor een groene oplossing kan kiezen.

Indien je een wat kleiner wagenpark hebt, is het vaak moeilijk om bij centrale inkoop afspraken te maken met dealers of importeurs. Wensauto.nl heeft hier de oplossing voor. Wij hebben met een aantal dealerbedrijven en importeurs in binnen- en buitenland inkoopafspraken gemaakt. Door inkoop de inkoop van uw auto’s door Wensauto.nl te laten uitvoeren kunt u gebruik maken van de kortingsafspraken die Wensauto.nl heeft gemaakt.