085 - 06 06 390 hallo@wensauto.nl

Uw wensauto centraal

Bij Wensauto staat jouw persoonlijke autowens centraal. De auto die echt bij jou past, qua budget, praktische wensen maar ook qua uitstraling. Wij verkopen jou geen rode auto omdat we deze misschien op voorraad hebben staan. Als we een rode verkopen, dan alleen omdat jij een rode wilt.

Wensauto heeft geen showroom en duur verkoopapparaat. Wel investeert Wensauto veel in software om uw autokeuze en het aankoop proces te versimpelen. En het tot een fijne, leuke ervaring te maken. Wij begrijpen dat de koop van een auto een belangrijk en duur moment is en nemen dan ook de tijd voor de begeleiding van het proces.

Hieronder leggen we in een paar stappen het hele proces uit.

 

Stap 1: Jouw autowens

Weet je al wat je wilt, dan kan je deze stap overslaan. En anders gaan we graag met jou in gesprek en stellen wij een persoonlijke keuzelijst samen op basis van jouw wensen. Dit kan telefonisch, per mail of we komen bij jou langs in de regio Amsterdam, Zuid-Holland of Amersfoort/Almere en omgeving. Als je het makkelijk vindt kunnen wij altijd een inruilvoorstel doen voor jouw huidige auto. Hiervoor werken we met een aantal handelspartijen. Of we helpen met de verkoop van jouw auto.

 

Stap 2: ons aanbod.

Op basis van jouw voorkeuren doen wij een paar suggesties. Wij proberen altijd met scherpe prijzen te werken, maar gaan niet per definitie voor de laagste prijs. Wij vinden service en zekerheid belangrijk en nemen dat mee in ons aanbod. Je zit nergens aan vast. Omdat wij werken met scherpe, eerlijke prijzen geven wij voor jouw in te ruilen auto een transparante handelsprijs. Wij werken dus niet met een inruilbonus terwijl je eigenlijk teveel betaalt voor jouw nieuwe auto.

 

Stap 3: de aankoop en aflevering

Afhankelijk van waar de auto die je hebt uitgekozen is, duurt het een paar dagen tot en met een paar weken voor een occasion om rijklaar voor je klaar te staan. Wij kopen de auto op moment dat je onze offerte schriftelijk heeft geaccepteerd. De betaling vindt plaats net voor of bij de aflevering. Alleen bij duurdere auto’s vragen wij een aanbetaling.

Wil je (een deel van) het bedrag financieren. Dan zijn er verschillende constructies mogelijk. Voor zakelijke klanten werken wij bijvoorbeeld samen met Findio voor Auto.

Wensauto zal enkele dagen voor de aflevering het kenteken en de meldcode doorgeven zodat je de auto kan verzekeren. Wil je dat Tincan helpt met de verzekering? Dat doen we graag! Met het nummer van jouw identiteitsbewijs (paspoort of rijbewijs) kunnen wij de auto op jouw naam zetten. Het afleveren van de auto doen wij op op een persoonlijke wijze, namelijk bij jou thuis of op het bedrijf.

 

Stap 4: garantie en nazorg

Wensauto werkt nauw samen met Autotrust op het gebied van garantie. Van 6 maanden tot 24 maanden garantie is altijd mogelijk. De afhandeling van de garantie kan bij jou in de buurt. Heb je vragen over jouw auto, een opmerking of een klacht? Het team van Wensauto staat voor jou klaar.

Heeft u andere vragen? Laat het ons weten op hallo@wensauto.nl